Бялото вино може да бъде най-добрата подправка за вашите любими ястия, които приготвяте вие самите. То балансира вкуса на ястието, слива се и се допълва с основните аромати на използваните продукти, придава елегантен финал. Най-добре белите вина и розетата се съчетават с морски продукти като риба, миди, раци, скариди. Предлагаме ви една бърза за приготвяне рецепта със сьомга и лека гарнитура със задушени зеленчуци.

 

Замисляли ли сте с какво да замените тривиалния десерт в края на вкусния обяд или вечеря?
Ако държите непременно да завършите храненето с нещо сладко и ароматно, опитайте с чаша десертно вино. Ще се изненадате от удоволствие да отпивате на малки глътки от този гроздов еликсир.

 

Есента настъпва тихо и спокойно, но ни омайва с цветовете си, с остъчния си мирис на лято, със спомените за отминалите бурни нощи… И ако до вчера сме били лежерни в облеклото си и ленените дрехи, под които се прикриват цветни бански, са били достатъчни, за да изглеждаме и да се чувстваме добре през летните

Виж още
 
Обновяване…
  • Количката е празна.