Замисляли ли сте с какво да замените тривиалния десерт в края на вкусния обяд или вечеря?
Ако държите непременно да завършите храненето с нещо сладко и ароматно, опитайте с чаша десертно вино. Ще се изненадате от удоволствие да отпивате на малки глътки от този гроздов еликсир.

 

Совиньон блан е сорт, който може да се похвали с огромна популярност по цял свят. Корените му са във Франция и най-вече в Бордо и долината на Лоара. Различава се от другия популярен и не по-малко обичан сорт Шардоне със специфичния си свежо зелен вкус в добавка с ароматни билки. Името Совиньон блан означава буквално „Див бял“ и напомня леко на сорта Траминер, чиято родина е Южна Франция. Совиньон блан е един от най-широко засадените сортове по света и това е и причината да е представен с разнообразни вкусове и аромати.

 

Есента идва плахо, но завладява с красотата си! Вината на Катаржина Естейт са перфектния завършек на прохладните есенни вечери   За тези вечери ви предлагаме новото ни червено био вино от серията Calisto, което може да се комбинира с добре приготвено говеждо месо… А ето каква е и разликата между телешко и говеждо месо, за

Виж още
 
Обновяване…
  • Количката е празна.