Интересът към биопродуктите отдавна не е само актуална тенденция, а по-скоро предпочитан начин на живот от мнозина. Принципите на биоземеделието вече са комплект от правила при отглеждането на културите, регламентирани вече и от ЕС, който забранява използването на торове, хербициди, пестициди и др. при отглеждане на гроздето. По-различно е биодинамичното винопроизводство, което залага на цикличния

Виж още
 

Константинос Лазаракис MW завършва Националния технически университет в Атина, след което става сомелиер на ресторант Jajazzo в Атина, награден от Michelin. В момента работи като мениджър по вноса на вино в компанията Aiolos и също така е изпълнителен директор на компанията, която провежда курсове WSET (Wine & Spirit Education Trust) в Гърция. През последните две

Виж още
 

Блед, медено–оранжев цвят с лек розов нюанс. Дискретен аромат, напомнящ червени горски плодове и ванилия. Сочен вкусов аромат, с хармонично тяло и освежаващ финал.

 
Обновяване…
  • Количката е празна.